[ bezárás ]
Magyar
read article

Megújult az EduBase!

author: Dániel Horváth updated: August 9, 2017
A mai nappal óriási változások történtek az EduBase oldalán.

Az EduBase eredeti célja az volt, hogy ne a YouTube tengerében kelljen megtalálnotok videóinkat, hanem egy letisztult, rendezett és jól kereshető felületen tudjatok tanulni. 

Mi is rájöttünk arra, hogy ha valaki megnéz egy videót, az nem egyenlő azzal, hogy annak tartalmát jól megtanulta és érti is. Ezért hoztuk létre az EduBase Quiz tesztelőrendszert, melynek segítségével online teszteket tudtunk készíteni nektek, hogy tudjátok tesztelni tudásotokat. 

Aztán eszünkbe ötlött, hogy milyen remek lenne, ha nem csak mi tudnánk nektek online teszteket készíteni, hanem oktatóitok, tanáraitok vagy akár ti magatoknak. Sőt, milyen jó lenne akkor már, ha tanáraitok ugyanolyan videókurzusokat is tudnának nektek csinálni, mint amilyeneket az EduBase-en láttatok! Ahol az éppen aktuális tananyag van és az éppen soron következő dolgozatra vagy vizsgára lehet bármikor és bárhonnan készülni. Ahol az oktatás minden lépése egy helyen, gyorsan, könnyen, kényelmesen és biztonságosan megoldható... Jó lenne, ha minden tanárnak lenne egy saját kis EduBase-e.

Az EduBase ma meglépte ezt a szintet.

Mától minden tanár kialakíthatja privát hallgatói csoportjait (úgynevezett Digitális Osztálytermeit), melyben célzottan saját tanítványaival oszthat meg online tananyagokat, írhat ki beadandókat, házi feladatokat vagy akár vizsgákat az EduBase Quiz segítségével. Célja, hogy radikálisan megkönnyítse és felgyorsítsa az oktatók munkáját olyan innovatív megoldásokkal, amelyekkel modernizálhatják az oktatást és a tanulást is.

Hogy lásd, milyen is egy Digitális Osztályterem összeállítottunk egy demo-t: https://eduba.se/class-demo/hu

Köszöntünk új oldalunkon!

EduBase - Bázis a tanuláshoz
 
You can find more entries and articles on our News page.