Magyar
BME GPK Matek A1 1. ZH felkészítő - ingyenes

BME GPK Matek A1 1. ZH felkészítő - ingyenes

Date: 2016. october 16. 17:00 - 19:00 Price: free Places: no restrictions
Original language of event: Hungarian
You should change to the original language for a better experience. If you want to change, click the language label or click here!
Sziasztok!

Az EduBase és a Mechatronika Szakosztály Konzultációs Csoportja ismét bemutatja közös online videós konzultációját, amely a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Matematika A1 c. tárgy tematikája alapján kíván segítséget nyújtani a hamarosan elérkező 1. ZH-hoz.

A konzultáció során az elejétől kezdve átvesszük az eddigi anyagot, a feladatmegoldásokat tekintve.
Matek A1 1. ZH felkészítő videó - 1. rész
EduPass contents
You need a ticket to use it, get it quickly
Video
Matek A1 1. ZH felkészítő videó - 2. rész
EduPass contents
You need a ticket to use it, get it quickly
Video
Gyakorlófeladatok
EduPass contents
You need a ticket to use it, get it quickly
Quiz

Hogy tudok részt venni a konzultáción?

Egyszerűen csak el kell látogatnod a www.edubase.hu oldalára október 16-án és rákattintani a főoldalon található "BME GPK Matek A1 1. ZH felkészítő - ingyenes" eseményünkre!

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban a jegyeteket a közvetítéshez így is meg kell szereznetek. Ennél mi sem egyszerűbb, csak kattintsatok a jobb felső részen található EduPass beszerzésére, ez jogosít majd fel benneteket arra, hogy a megtekintésbe be tudjatok csatlakozni.


A menetrend:

A konzultáció 2 felvett videóból fog állni. Sajnos nem tudjuk megoldani az online streamelt konzultációt, ezért biztosítjuk számotokra a két videót. Ádám október 16-án délután 5 és este 7 közt a rendelkezésetekre fog állni az esetleges kérdések megválaszolására, melyeket a videók alatti kommentekben tudtok feltenni.
 


A tematika:

1. videó 

  • Komplex számok
  • Numerikus sorozatok határértéke

2. videó

  • Függvényhatárérték
  • Analitikus geometria

Várunk október 16-án, az EduBase legnagyobb előadójában, a www.edubase.hu-n!

Üdvözlettel:

EduBase

https://static.edubase.net/media/brand/other/header-hover.pnghttps://static.edubase.net/media/skin/loading-ring-button.svghttps://static.edubase.net/media/skin/select-focus.pnghttps://static.edubase.net/media/skin/disabled-focus.pnghttps://static.edubase.net/media/skin/datetime-focus.png